La policia inspeccionant el patinet accidentat
La policia inspeccionant el patinet accidentat (ACN)

Mor el conductor d'un patinet elèctric a Santa Coloma de Gramenet

L'home, que segons diversos testimonis circulava a gran velocitat, ha perdut el control del vehicle i ha impactat contra el terra

Redacció/ACNActualitzat

Un home que conduïa un patinet elèctric ha mort la matinada d'aquest dilluns a Santa Coloma de Gramenet en un accident de trànsit.

Els fets han passat pels volts de tres quarts de tres de la matinada quan l'home, que segons diversos testimonis circulava a gran velocitat per la vorera de l'avinguda dels Banús, ha perdut el control del vehicle i ha impactat fortament contra el terra.

Malgrat la ràpida intervenció dels serveis d'emergència, que han arribat al lloc de l'accident en pocs minuts, l'home ha acabat morint per la gravetat de les ferides. De moment es desconeix la identitat de la víctima, d'uns 30 anys, perquè no duia la documentació a sobre.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que ha lamentat la mort de l'home, ha recordat la importància de respectar les normes de circulació i utilitzar correctament els vehicles de mobilitat personal per preservar la seguretat tant de conductors com de vianants.

Anar al contingut