Els serveis d'emergències treballen per retirar els vehicles accidentats a l'AP-7
Cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat per retirar els vehicles accidentats a l'AP-7 (ACN/Gemma Sánchez Bonel)

Mor el conductor d'un camió en un accident a l'AP-7 entre tres vehicles

El sinistre s'ha produït a l'altura de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat) i ha provocat retencions d'11 quilòmetres

Redacció/EFEActualitzat

El conductor d'un camió ha mort aquest divendres en una col·lisió entre un turisme i dos camions a l'autopista AP-7, a l'altura de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat), per causes que s'estan investigant.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra han rebut a les 07.44 hores un avís per un accident entre dos camions i un turisme al punt quilomètric 172,2 de l'AP-7.

Per culpa del xoc, el conductor d'un dels dos camions ha quedat atrapat i finalment ha mort, malgrat els treballs que han dut a terme els bombers, que hi han enviat un helicòpter.

D'altra banda, el conductor del turisme, que es troba en un estat menys greu, ha hagut de ser evacuat per efectius del SEM a l'Hospital de Bellvitge.

En l'accident hi han treballat cinc patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers, i l'helicòpter i una ambulància del SEM.

El sinistre mortal ha provocat cues a l'AP-7 en sentit nord al Baix Llobregat
El sinistre mortal ha provocat cues a l'AP-7 en sentit nord al Baix Llobregat (ACN/Gemma Sánchez Bonel)

Retencions d'11 quilòmetres

A causa de l'incident, es mantenen dos carrils tallats a Castellví de Rosanes en sentit Barcelona i hi ha retencions d'uns 11 quilòmetres des de Sant Sadurní d'Anoia.

Després d'unes cinc hores tallada, la via s'ha reobert totalment en sentit nord passades les dues de la tarda, tot i que encara amb retencions importants.

Trànsit també ha informat que la circulació és lenta a l'N-340 entre Subirats i Vallirana.

Una altra víctima mortal, al Baix Camp

El conductor d'un turisme també ha perdut la vida aquest divendres en un accident a la T-321 al terme municipal de Vilanova d'Escornalbou (Baix Camp).

Per causes que encara s'estan investigant, el vehicle ha sortit de la via i s'ha incendiat, cosa que ha provocat la mort del conductor i únic ocupant del cotxe, de 73 anys i veí de la localitat.

Segons informa Trànsit, la via continua totalment restringida al trànsit.

Amb aquesta víctima, s'eleven a 63 les persones mortes en accidents de trànsit aquest 2024 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals 22 eren motoristes.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut