Shifty Shellshock tenia problemes d'addicció a les drogues (Wikimedia Commons/Paul Hudson/Flickr)

Mor als 49 anys el cantant de Crazy Town, autors de la popular cançó "Butterfly"

Han trobat el cos sense vida de Shifty Shellshock a la seva casa, a Los Angeles

RedaccióActualitzat

El cantant del grup nord-americà Crazy Town, Shifty Shellshock, ha mort als 49 anys d'edat. El cos sense vida de l'artista l'han trobat a casa seva, a Los Angeles, tot i que encara no han transcendit les causes de la mort.

Creat l'any 1995 a Los Angeles, Crazy Town es va convertir en un dels grups més exitosos en l'estil més comercial del nu metal, en el vessant més raper i funky.

El primer disc, "The gift of game" (1999), va vendre més de dos milions i mig de còpies a tot el món i van aconseguir col·locar la cançó "Butterfly" a dalt de tot de les llistes de vendes.

El tema tenia com a base un sampler de "Pretty little ditty", de Red Hot Chili Peppers, amb qui van anar una temporada de gira.


Després de publicar el segon disc, "Darkhorse" (2002), Crazy Town es van separar l'any 2003 per tornar-se a reunir per tocar en directe cinc anys després. Anys més tard, van treure el tercer disc, "The brimstone sluggers" (2015).

Després de separar-se definitivament, Shifty Shellshock --de nom real Seth Binzer-- va emprendre una carrera en solitari, però sense gaire repercussió. Llavors va col·laborar, per exemple, amb el productor britànic Paul Oakenfold.

La seva vida privada va estar marcada pels problemes amb les drogues i, fins i tot, va arribar a participar en diferents realities televisius centrats a deixar les addiccions.

 

ARXIVAT A:
ObituariMúsica
Anar al contingut