Es desconeixen les causes de la defunció de l'intèrpret (Unión de Actores y Actrices)

Mor als 41 anys Julián Ortega, actor de sèries com "Élite" o "Cuéntame"

Fill de la també intèrpret Gloria Muñoz, va participar tant en produccions de televisió com obres de teatre

RedaccióActualitzat

L'actor Julián Ortega, amb una llarga trajectòria en sèries de televisió com "Élite", "Cuéntame" o "La que se avecina", ha mort als 41 anys, segons ha informat aquest dilluns la Unió d'Actors i Actrius.

Els últims anys, l'intèrpret va donar vida a l'encarregat del restaurant "La cabanya" a la popular producció de Netflix "Élite" i va encarnar el periodista Jesús Mariñas a la minisèrie "Cristo y Rey". També va tenir un paper recurrent a la comèdia "El Pueblo".

Ortega va participar més puntualment en altres sèries de renom, com "Cuéntame cómo pasó", "Velvet", "Las chicas del cable" o "La que se avecina".

Fill de la també actriu Gloria Muñoz, també va fer carrera al món del teatre. De fet, va compartir escenari amb la seva mare a l'obra "Ira", escrita per ell.

L'actor va morir diumenge a la tarda per ofegament en una platja de Zahora, al terme municipal de Barbate, a Cadis, segons han informat fonts municipals. Els sanitaris que es van desplaçar fins a la zona només van poder confirmar la defunció.


Diversos companys de professió han lamentat la mort de l'intèrpret, com Raúl Prieto, amb qui va coincidir a la sèrie "4 Estrellas", que s'ha declarat "una mica en xoc".

La catalana Sílvia Marsó l'ha definit com un "actor descomunal i un company íntegre" en una publicació al seu Instagram:

ARXIVAT A:
ObituariTelevisióTeatre
Anar al contingut