Es desconeixen les causes de la defunció de l'intèrpret (Unión de Actores y Actrices)

Mor als 41 anys Julián Ortega, actor de sèries com "Élite" o "Cuéntame"

Fill de la també intèrpret Gloria Muñoz, va participar tant en produccions de televisió com obres de teatre
Redacció Actualitzat
TEMA:
Obituari

L'actor Julián Ortega, amb una llarga trajectòria en sèries de televisió com "Élite", "Cuéntame" o "La que se avecina", ha mort als 41 anys, segons ha informat aquest dilluns la Unió d'Actors i Actrius.

Els últims anys, l'intèrpret va donar vida a l'encarregat del restaurant "La cabanya" a la popular producció de Netflix "Élite" i va encarnar el periodista Jesús Mariñas a la minisèrie "Cristo y Rey". També va tenir un paper recurrent a la comèdia "El Pueblo".

Ortega va participar més puntualment en altres sèries de renom, com "Cuéntame cómo pasó", "Velvet", "Las chicas del cable" o "La que se avecina".

Fill de la també actriu Gloria Muñoz, també va fer carrera al món del teatre. De fet, va compartir escenari amb la seva mare a l'obra "Ira", escrita per ell.

L'actor va morir diumenge a la tarda per ofegament en una platja de Zahora, al terme municipal de Barbate, a Cadis, segons han informat fonts municipals. Els sanitaris que es van desplaçar fins a la zona només van poder confirmar la defunció.


Diversos companys de professió han lamentat la mort de l'intèrpret, com Raúl Prieto, amb qui va coincidir a la sèrie "4 Estrellas", que s'ha declarat "una mica en xoc".

La catalana Sílvia Marsó l'ha definit com un "actor descomunal i un company íntegre" en una publicació al seu Instagram:

ARXIVAT A:
Obituari Televisió Teatre
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut