Angus Cloud era una de les promeses de Hollywood gràcies al paper de Fezco a "Euphoria" (Reuters)

Mor als 25 anys Angus Cloud, estrella de la sèrie "Euphoria"

El Fezco de la sèrie d'HBO era una de les joves promeses de Hollywood i havia aparegut en pel·lícules independents i videoclips

Redacció/AgènciesActualitzat

L'actor nord-americà Angus Cloud, conegut pel seu paper de Fezco a la sèrie "Euphoria", ha mort als 25 anys. Cloud ha mort a casa dels seus pares, a la ciutat d'Oakland, a Califòrnia, per causes que encara no es coneixen.

"Amb molta pena al cor avui hem de dir adeu a un ésser increïble. Com a artista, amic, germà i fill, Angus era especial per a tots nosaltres de moltes maneres", ha dit la família de l'intèrpret en un comunicat.

Els familiars han assenyalat que els darrers dies el jove havia estat "lluitant intensament" contra la pèrdua del seu pare, mort fa una setmana. "Angus es mostrava obert sobre la seva batalla amb la salut mental i esperem que la seva mort pugui ser un recordatori per a altres que no estan sols i no han de lluitar contra això pel seu compte i en silenci", assenyala el comunicat.

En una publicació a les xarxes, HBO, la cadena que emet la sèrie, ha descrit Cloud com un actor amb "un immens talent" i una persona que era "una part estimada de la família d'HBO i 'Euphoria'":

 

Una promesa de la televisió i el cinema

Tot i una carrera curta a la televisió, Cloud s'havia convertit en una de les promeses de Hollywood gràcies al paper de Fezco. A "Euphoria", Cloud era un dels protagonistes del projecte liderat per Zendaya.

L'actor s'havia manifestat diverses vegades públicament defensant la sèrie, que ha rebut crítiques acusant-la de fomentar el consum de drogues entre la joventut. Segons Cloud, "Euphoria" mostra la "brutal realitat" a què s'enfronta actualment la joventut als Estats Units.

A banda de la televisió, havia aparegut en pel·lícules independents, com "North Hollywood" o "The Line".

A més, havia fet cameos en videoclips com "Mamiii", de Becky G i Karol G, o a "Cigarettes", el video musical pòstum del raper nord-americà Juice WRLD.

L'actor també tenia altres projectes pendents d'estrenar o en preproducció, com la cinta "Freaky Tales", dirigida per Ryan Fleck i Anna Boden, en què va actuar juntament amb Ben Mendelsohn, Pedro Pascal i Jay Ellis; la pel·lícula de suspens "Your Lucky Day", de Dan Brown; o "Scream VI", el nou thriller de la factoria Universal Pictures dirigit per Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, en què havia d'aparèixer amb Melissa Barrera.

 

ARXIVAT A:
ObituariSèries
Anar al contingut