Fotografia de Mireia González, cedida per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Mireia González fa nou anys que és regidora (ACN/Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet)

Mireia González substituirà Núria Parlon com a alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

L'actual regidora agafarà la vara d'alcaldessa en un ple extraordinari que es farà el 27 d'agost

RedaccióActualitzat

Mireia González serà la nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet en substitució de Núria Parlon, que és, des d'aquest dilluns, consellera d'Interior del nou govern de Salvador Illa.

El traspàs d'alcaldia entre Parlon i González es farà el 27 d'agost en un ple extraordinari. Mentrestant, continuaran els alcaldes accidentals nomenats per al període de vacances d'agost.

Mireia González, de 37 anys, en fa nou que és regidora i actualment és sisena tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Llicenciada en Pedagogia, fins ara portava l'àrea de Ciutat Educadora, Infància i Joventut i presideix l'empresa Bressolgramenet, que gestiona les escoles bressol municipals.

Des del juliol, també és la primera secretària de la Federació del PSC del Barcelonès Nord.

Amb 119.000 habitants, Santa Coloma de Gramenet és la novena ciutat més poblada de Catalunya.

Núria Parlon, aquest dilluns, en assumir la cartera d'Interior i Seguretat Pública (EPTV/Alberto Paredes)


Parlon deixa l'alcaldia després de 15 anys

Després de 15 anys al capdavant del consistori, Núria Parlon ha comunicat que renuncia a la secretaria municipal aquest dilluns, després de prendre possessió del càrrec de consellera d'Interior i Seguretat Pública.

Parlon farà tàndem amb el major Trapero al capdavant de la Conselleria d'Interior, amb la seguretat i el prestigi dels Mossos entre els principals reptes a encarar d'entrada.
 

Laia Claverol substitueix Albert Dalmau a l'Ajuntament de Barcelona

D'altra banda, el nomenament d'Albert Dalmau com a conseller de la Presidència ha comportat un relleu en el càrrec de gerent municipal de l'Ajuntament de Barcelona, que a partir d'ara assumeix la lleidatana Laia Claverol

Claverol era fins ara la gerent d'Economia i Promoció Econòmica del consistori, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha desenvolupat la totalitat de la seva carrera professional a l'Administració Pública.

Abans de treballar a l'Ajuntament de la capital catalana, també ho va fer al de l'Hospitalet de Llobregat i a la Diputació de Barcelona, d'on és funcionària.
 

Elena Rodríguez relleva Mónica Martínez al ministeri d'Inclusió

Finalment, Elena Rodríguez Navarro serà la nova secretària general d'Inclusió del ministeri que dirigeix Elma Sainz, en substitució de Mónica Martínez, que ha pres possessió com a consellera de Drets Socials i Inclusió.

Rodríguez Navarro ha sigut assessora de polítiques d'inclusió en els últims quatre anys, primer a la secretaria general d'Inclusió i posteriorment al gabinet de la ministra. El nomenament es proposarà en el següent Consell de Ministres, que se celebrarà el 27 d'agost.

 

ARXIVAT A:
Investidura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut