Els pares de Marta del Castillo, arribant a l'Audiència de Sevilla (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu dels pares de Marta del Castillo, arribant a l'Audiència de Sevilla (Foto: EFE)
Sevilla

Miguel Carcaño demana disculpes a la família de Marta del Castillo en l'última sessió del judici

El judici per la mort de la jove Marta del Castillo, que es fa a l'Audiència de Sevilla, ha quedat aquest dimarts vist per a sentència després de 19 sessions. L'autor confés del crim, Miguel Carcaño, ha fet ús del seu dret a l'última paraula i, per primera vegada des que van passar els fets, ha demanat perdó a la família de la víctima "pel dany causat". "No va ser la meva intenció produir tant de mal. Si sabés de veritat on és el cos ho diria", ha afegit.

RedaccióActualitzat
L'altre acusat, Samuel Benítez, ha lamentat "el que li ha passat a la família de Marta". "Era també la meva amiga. Jo no hi he tingut res a veure, sóc innocent", ha dit.

El judici ha quedat vist per a sentència després que la Fiscalia ha demanat 52 anys de presó per a Miguel Carcaño pel delicte d'assassinat, dos delictes d'agressió sexual i un altre contra la integritat moral. També va sol·licitar vuit anys de presó per al germà de Miguel Carcaño i cinc per a Samuel Benítez i Maria Garcia, la parella del germà de Carcaño.

L'advocada de l'autor confés del crim va admetre per al seu client tres anys de presó per un delicte d'homicidi imprudent, ja que el client va copejar "una o dues vegades" amb un cendrer Marta, però sense intenció d'acabar amb la seva vida. Els advocats de la resta d'acusats han demanat la seva lliure absolució.

En acabar el judici, Eva Casanueva, la mare de Marta del Castillo, ha considerat que les disculpes a la família per part del principal acusat del crim arriben "molt tard". Ho podria haver fet "fa molt temps, no al cap de tres anys i davant d'un jutge".

Anar al contingut