Imatge d'arxiu de Michael Douglas
Imatge d'arxiu de Michael Douglas al photocall de la 76a edició del festival de Cannes (Europa Press/Doug Peters)

Michael Douglas, un veí més de Valldemossa: celebra els 80 anys amb la gent gran del poble

L'actor, que fa més de vint anys que té casa a aquest municipi de Mallorca, ha participat en la festa popular en homenatge a la gent gran

RedaccióActualitzat

Michael Douglas ha estat, almenys durant unes hores, un veí més de Valldemossa, el poble de la serra de Tramuntana de Mallorca, on l'actor té residència des de fa més de vint anys.

Si normalment se'l pot veure a prop de la mansió que té davant del mar, aquest dilluns el paisatge era molt diferent: Douglas ha compartit taula amb els més veterans del municipi, reunits en una festa popular.

"Estic celebrant els meus 80 anys", ha explicat ell mateix en un vídeo que ha compartit a Instagram i que acumula 850.000 reproduccions.

Tot i que el seu aniversari no és fins al setembre, el guanyador de dos Oscars ha aprofitat l'homenatge a la gent gran que organitza el municipi per celebrar-lo abans d'hora.

La festa a la plaça de la Cartoixa ha estat presidida per una gran taula amb un cartellet per a cadascun dels homenatjats.

Douglas i els seus companys de generació han menjat cremadets i panades, i han pogut veure gegants i el parado de Valldemossa, el ball tradicional més conegut de la vila, que té uns 2.000 habitants.

El reconeixement als més grans de la localitat no és l'únic esdeveniment a l'agenda del protagonista d'"Instint bàsic". Aquest diumenge rebrà el premi a la trajectòria de l'Atlàntida Film Fest, un festival de cinema que es fa a Mallorca i que enguany arriba a la 14a edició.

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut