Illa té el costum de sortir a córrer i alguns integrants del govern l'han acompanyat (ACN)

Matines i sortir a córrer: així han començat el dia Salvador Illa i alguns consellers

La reunió del govern a Poblet acaba aquest diumenge després de fixar les prioritats de la legislatura, que el president explicarà dijous al Parlament

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Salvador Illa, i alguns dels setze consellers del nou govern han començat el segon dia de reunió al monestir de Poblet sortint a córrer a primera hora.

Núria Parlon, responsable d'Interior i Seguretat Pública; Mònica Martínez Bravo, de Drets Socials i Inclusió; i Òscar Ordeig, al capdavant del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; juntament amb el secretari de govern, Javier Villamayor, són algunes de les persones que han acompanyat el president en la seva rutina matinal.

Abans de fer esport, però, han anat a les matines del monestir.


La trobada del govern a Poblet acaba aquest dissabte, després de fixar els fulls de ruta de cada departament i les prioritats per a la legislatura, que Illa explicarà dijous que ve en una compareixença a petició pròpia al Parlament, just quatre setmanes després del debat d'investidura.

Illa i alguns consellers han sortit a córrer després d'anar a les matines de Poblet (ACN)

Entre els temes que segur que Illa esmentarà hi ha el finançament singular, el traspàs de Rodalies, la construcció d'habitatge públic o l'impuls del català.

ARXIVAT A:
Salvador Illa
Anar al contingut