Maten a trets el germà de Begoña Villacís, exvicealcaldessa de Madrid

La policia ha detingut una dona que estaria relacionada amb el tiroteig i ha identificat els seus dos acompanyants

RedaccióActualitzat

Borja Villacís, el germà de l'exvicealcaldessa de Madrid Begoña Villacís, ha mort aquest dimarts al migdia assassinat a trets a la carretera de Fuencarral-El Pardo, al terme de Madrid.

Segons han confirmat fonts policials a EFE, al germà de la també exdirigent de Ciutadans, que tenia 43 anys, l'han tirotejat cap a quarts d'una del migdia. L'equip sanitari ha intentat reanimar-lo, però sense èxit. La víctima anava acompanyada d'un altre home que ha quedat greument ferit


Una detinguda i dos identificats

De moment, s'ha detingut una dona de 52 anys i amb antecedents penals que estaria relacionada amb els fets. No es descarten més detencions. La policia està intentant localitzar els altres dos sospitosos que anaven al cotxe amb ella.

Cap al tard d'aquest mateix dimarts han identificat els dos homes, un dels quals, de nom Kevin, és fill de la dona detinguda. Tots tres formarien part d'una organització de narcotraficants radicada a Bargas, a la província de Toledo.

S'ha obert una investigació per esclarir els fets i, segons fonts policials, la principal hipòtesi és que es tracta d'una revenja. Borja Villacís estava imputat en una causa contra el narcotràfic i el blanqueig de capitals que investiga l'Audiència Nacional.

Agents de la Policia Nacional treballant al lloc dels fets, al quilòmetre 6 de l'M-612
Agents de la Policia Nacional treballant al lloc dels fets, al quilòmetre 6 de l'M-612 (Europa Press/Alejandro Martínez Vélez)


Tiroteig a l'M-612

Alguns testimonis han explicat que un cotxe hauria barrat el pas del vehicle on anaven la víctima i l'acompanyant mentre circulava per la carretera M-612. Llavors, s'hauria produït una discussió i els tres autors, que duien armes de foc, han tirotejat Villacís. Després, han fugit del lloc dels fets.

Testimonis i treballadors de la zona han vist una cinquantena d'agents i diversos vehicles policials escorcollant un descampat a sis quilòmetres a l'est, on han buscat un dels sospitosos.

També s'ha desplegat un helicòpter i un dron per pentinar l'àrea, on els fugitius haurien canviat la matrícula del cotxe i s'haurien desfet de diversos objectes

Tal com han confirmat a EFE fonts policials, els agents han trobat armes de foc que estan sent analitzades per determinar si tenen relació amb els fets. 

ARXIVAT A:
PolicialCsComunitat de Madrid
Anar al contingut