Mas, "atònit" per la negativa d'ERC, anunciarà la seva decisió la setmana que ve

El president diu que, després d'un mes de negociacions, ha arribat l'hora de prendre una decisió electoral.
Actualitzat

"Atònit". Així diu sentir-se el president de la Generalitat davant la negativa d'ERC a acceptar les seves propostes per fer un front comú en unes hipotètiques eleccions plebiscitàries. Diu Mas que, després d'un mes de negociacions, no ha estat possible arribat a un acord amb els republicans, i que ara ha arribat l'hora de prendre una decisió electoral. L'esperat anunci el farà la setmana que ve, segons ell mateix ha dit durant l'acte que tenia amb Xavier Trias per integrar l'Ajuntament de Barcelona en la xarxa de tributs de la Generalitat, l'embrió de la hisenda pròpia.

Mas té fins al 27 de gener per convocar les eleccions si les vol fer abans de Setmana Santa, durant el primer trimestre, com demana Esquerra, i evitar que coincideixin amb les municipals.

Totes les mirades estaven posades en el president avui, després de la fallida reunió que aquest cap de setmana va tenir amb el líder d'Esquerra. La reunió es va acabar sense acord i amb malestar del govern i CiU per la filtració a la premsa de la proposta de Mas, que estaria disposat a acceptar llistes separades si la seva és l'única que aglutina membres de la societat civil.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut