Marxen els ocupes d'un pis de Ciutat Vella després de dies de tensió amb els veïns

Els joves n'han marxat arran de la intervenció d'una empresa especialitzada a recuperar immobles ocupats al marge dels procediments judicials
Actualitzat
TEMA:
Policial

La desena de joves que ocupaven un pis al carrer Lluís el Piadós de Barcelona, al barri de Sant Pere, n'han marxat aquest divendres al migdia, després de tres dies de molta tensió amb els veïns de l'immoble, que asseguraven que estaven atemorits per la presència dels nois, alguns extutelats per la Generalitat.

Tot i que hi havia una demanda per desocupar el pis per la via judicial, els joves han acceptat el tracte que els ha ofert una empresa especialitzada a recuperar immobles ocupats que sovint actua al marge dels procediments fixats per la llei.

L'empresa ha estat denunciada en més d'una ocasió per fer servir mètodes coercitius i d'assetjament per aconseguir fer fora els intrusos. En aquest cas, asseguren que han pogut convèncer els ocupants amb la promesa que no hi haurà conseqüències.


Amenaces als inquilins

Durant els últims dos dies, els veïns de l'immoble on hi ha el pis ocupat havien denunciat amenaces per part dels joves, i fins i tot havien deixat un gos al replà de l'escala per atacar-los.

Els nois asseguren que van comprar una clau del pis per 1.500 euros, amb la convicció que era propietat d'un banc. Expliquen que ara que són majors d'edat no tenen ningú que els ajudi i els costa trobar una feina o un lloc per dormir.

ARXIVAT A:
Policial Judicial
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut