Màquina expenedora
Els paquets són devolucions d'Amazon (EFE)

Màquines expenedores de sorpreses: Alemanya ofereix per 10 euros paquets que ningú ha recollit

Hi ha productes que tenen un valor superior als 10 euros, com ara rellotges intel·ligents o ulleres de realitat virtual

RedaccióActualitzat

A qui no li agrada adquirir un producte per menys del que val? A Alemanya, a més d'anar de rebaixes i als mercats de segona mà, s'han fet populars unes màquines amb "paquets secrets". Pagues 10 euros i te'n dispensen un a l'atzar, contingut del qual no saps fins que ja és teu i l'obres. L'origen del paquet? Devolucions d'Amazon.

Els paquets estan dins d'una màquina negra, completament segellats i varien de mida i embolcalls. Diversos usuaris han explicat que s'han trobat des d'ulleres de realitat virtual, rellotges intel·ligents, una funda de mòbil fins a un separador d'alumini, una capa per a la pluja o un banyador per a nadons.

Es tracta de productes d'Amazon que s'han tornat perquè no s'ha pogut identificar el destinatari o s'ha anul·lat la mercaderia.


L'emoció de comprar a cegues

Comprar el producte a cegues és la gràcia de la iniciativa, que fa que moltes persones hagin anat a buscar les màquines "Secret packs".

S'ha fet viral a les xarxes i diversos mitjans alemanys, com "Der Tagesspiegel", han explicat que hi ha usuaris que hi han gastat més de 50 euros per l'expectativa d'obtenir un paquet amb un valor més gran dels 10 euros.

En aquest vídeo es veu com una usuària rep un anell intel·ligent:

@secret_packs Die zwei hübschen Damen haben ihr Glück an unserem Automaten versucht. Die Ausbeute war ein SmartRing 😍 Kommt vorbei und versucht euer Glück. 24/7 für euch da! #verkauf #secret #mystery #secretpacks #secretpackautomat #mysterypacks #mysterybox #secretbox #secretpack #mysterypackages #offenbach #ringcenter ♬ Originalton - Secret_Packs


L'èxit és tan gran que ja hi ha qui ven o intercanvia el contingut dels paquets en fòrums d'intercanvi en línia.

Un usuari rep un connector HDMI (EFE)

De moment, i segons informen al compte de Tiktok @secret_packs, hi ha màquines distribuïdes per diverses localitats alemanyes, com ara Stadtallendorf, Offenbach am Main, Bad Laasphe, Nidderau, Taunus Caré i al districte Friedrichshain, a Berlín.  

ARXIVAT A:
Alemanya
Anar al contingut