Manuel Valls es queda sense lloc al Parlament francès a la primera volta
Valls en una imatge d'arxiu (ACN / Mariona Puig)

Manuel Valls perd l'opció de ser diputat francès i tanca el compte de Twitter

L'exprimer ministre francès i exregidor de Barcelona ha quedat en tercera posició com a candidat per als residents a l'estat espanyol, Andorra, Portugal i Mònaco a l'Assemblea Nacional

Actualitzat

Manuel Valls no serà diputat a França. L'exprimer ministre i exregidor de l'Ajuntament de Barcelona ha posat punt final a les seves aspiracions a l'Assemblea Nacional en la primera volta.

Valls, que es presentava com a candidat per als residents a l'estat espanyol, Andorra, Portugal i Mònaco, ha quedat en tercera posició i, per tant, no podrà optar a l'elecció en la segona volta definitiva.

El també exregidor de l'Ajuntament de Barcelona ha quedat per darrere del professor de l'Institut Francès de Barcelona Renaud Le Berre i de l'actual diputat, Stéphane Vojetta, que es juga la reelecció

Les eleccions per elegir els representants dels residents a l'exterior es fan una setmana abans que la dels residents a França, que votaran el 12 de juny en la primera volta i el 19 en la segona.


Tanca el compte de Twitter

A través de Twitter, Valls ha reconegut la derrota i ha fet una crida a votar Vojetta en la segona volta en un fil de quatre tuits.

 

Minuts després, però, ha fet una nova piulada amb un breu "Adeu Twitter" i ha tancat el compte.

ARXIVAT A:
FrançaManuel Valls
Anar al contingut