Els Manel durant una actuació a Aitona (ACN/Ajuntament d'Aitona/Jordi Vinuesa)

Manel atura l'activitat durant un temps indefinit després de 16 anys

Després de més d'una dècada de trajectòria exitosa, els membres del grup es dedicaran a altres projectes durant un temps indeterminat
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Els Manel deixaran l'activitat musical amb el grup durant un període de temps indeterminat, segons han confirmat a TV3, però diuen que no se separen.

La banda, un dels fenòmens dels últims anys de la música en català, interromp la trajectòria temporalment perquè els seus integrants puguin desenvolupar altres projectes personals. 

Durant les últimes hores, els fans de Manel havien rebut amb preocupació les informacions que apuntaven que el grup ho deixava, després de setze anys, però, finalment, des del grup han indicat que es tracta d'una aturada; això sí, per un temps indefinit. 

Al seu últim post a Instagram, un cop culminada l'última gira, el grup anunciava que Manel descansaria una temporada: 

 

Els Manel van sorgir el 2007 a Barcelona. El seu àlbum de debut, "Els millors professors europeus", es va publicar el 2008 i va ser una revelació de la temporada.

El 2011 va veure la llum el segon disc del quartet barceloní, "10 milles per veure una bona armadura", que va ser igualment molt ben acollit. Dos anys després van treure "Atletes, baixin de l'escenari"

Els últims anys la banda de pop amb aires folk s'havia obert als registres més electrònics, amb "Jo competeixo", publicat el 2016. 

Els ritmes diversos, des del rap a la música indie, omplien "Per la bona gent", publicat el 2019. El 2021 van treure tres singles, entre els quals "L'amant malalta".

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut