Caelles i Alías han relatat des de la redacció de TV3 les seves experiències i punts de vista des de Kíiv i el Donbass, respectivament (CCMA)

Manel Alías i Lluís Caelles responen preguntes de l'audiència sobre la guerra a Ucraïna

Ja es pot recuperar el vídeo de l'Instagram Live en què els dos periodistes de TV3 han compartit les seves visions complementàries del conflicte
Redacció Actualitzat
TEMA:
Ucraïna

Dos periodistes, dues bandes diferents de la línia de foc des d'on explicar el conflicte, dues visions complementàries sobre la guerra a Ucraïna. Els periodistes de TV3 Lluís Caelles i Manel Alías han compartit el seu coneixement de la situació i han respost les preguntes de l'audiència en un directe a l'Instagram del 324

Manel Alías, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou durant set anys, és un dels pocs periodistes occidentals que va poder entrar a la zona del Donbass un cop iniciat el conflicte, sota domini rus. Lluís Caelles ja era a Kíiv quan va començar la invasió russa i va explicar els primers dies de conflicte des de la capital ucraïnesa. 

Què és el que més els ha sorprès de la guerra? Com pot acabar el conflicte? Hi ha possibilitats que Putin sigui enderrocat? Són algunes de les preguntes que han respost, en aquest vídeo:

 

 

ARXIVAT A:
Ucraïna Rússia
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut