Un tren de l'R4 de Rodalies a l'estació de Cerdanyola del Vallès
Adif fa obres a les línies R4 i R8, entre Castellbisbal i Molins de Rei, per adequar la via a l'ample internacional (ACN)

L'R4 recupera el servei habitual entre Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès

A la línia R8 de Rodalies hi haurà un servei alternatiu per carretera entre Martorell i Rubí durant tota la setmana

RedaccióActualitzat

A partir d'aquest dilluns, a la línia R4 de Rodalies hi tornen a circular trens entre Vilafranca del Penedès i Sant Vicenç de Calders els dies laborables. Els caps de setmana també recuperen el servei habitual, però hi ha alteracions en tres caps de setmana d'agost en què no hi circularan trens.

Els caps de setmana afectats són el 3 i 4, el 10 i 11 i el 24 i 25 d'agost. En aquestes dates es mantindrà el servei alternatiu per carretera entre les estacions intermèdies: el Vendrell, l'Arboç i els Monjos.

Són afectacions derivades de les obres d'adaptació a l'ample estàndard de la via que està fent Adif entre Castellbisbal i Molins de Rei. A causa d'aquests treballs, Renfe manté un pla alternatiu de transport amb autocar entre les estacions de Martorell Central/Castellbisbal i Molins de Rei per la línia R4.

Altres canvis que ja s'han començat a aplicar aquest últim cap de setmana afecten la línia R8, que està tallada de dilluns a diumenge entre Martorell Central i Rubí/Can Vallhonrat. Fins ara, el servei de trens només estava interromput els dies laborables. En aquest tram es mantenen els transbordaments amb autocar, però ara també els caps de setmana.

Aquesta reprogramació durarà fins al final de les obres, amb data prevista l'11 de setembre.

 

 

ARXIVAT A:
MobilitatRodalies
Anar al contingut