Loteria de Nadal 2022: comprova si el teu número ha estat premiat

Aquí podràs comprovar els números premiats i tots els resultats

RedaccióActualitzat

Clica en aquest enllaç per comprovar si el teu número de la loteria de Nadal del 2023 ha sigut premiat 

 

Aquí pots comprovar si el teu número de la loteria de Nadal del 2022 ha sigut premiat. També pots consultar tots els premis i tots els resultats de l'edició d'aquest any.

 
Aquesta informació subministrada per SELAE és provisional i podria estar subjecta a errors. Per a l'assignació de premis només serà vàlid el contingut del Sistema Informàtic Central de SELAE.
 

 

La Grossa de Nadal ha estat per al número 05490, del qual s'han venut sèries a Barberà del Vallès, Barcelona, Platja d'Aro, l'Hospitalet de Llobregat, Rubí i Sant Vicenç de Castellet. El primer premi són quatre milions d'euros per sèrie (400.000 euros per dècim).

Catalunya també ha rebut una part del segon premi, amb 125.000 euros per dècim, que ha estat per al número 04074. Se n'han venut 45 sèries a Puigcerdà i 45 més a Olot.

Algunes sèries d'un quart premi, el 25296, s'ha venut a administracions d'Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

I diverses poblacions catalanes han rebut fraccions de cinquens premis. El 88509 ha anat a parar a Montgat i a Barcelona. El 36142 ha estat parcialment venut a Sort i a Barcelona, i el 38454 s'ha venut, en part, a Tarragona. I diverses sèries de l'últim cinquè premi que ha sortit, el 87092, s'han repartit a Barcelona.

En total, amb la suma dels premis més importants, Catalunya s'ha endut 156 milions d'euros.

ARXIVAT A:
Loteria
Anar al contingut