El cabal del riu, on se suposa que va caure la parella, ha baixat i ha facilita la recerca (EFE/Bharat Man Gurung)

Localitzen el cos d'una noia al Nepal que seria la jove del Bages desapareguda a l'agost

La baixada de l'aigua ha facilitat que els serveis de rescat hagin recuperat el cadàver d'una gorga
Actualitzat

Les autoritats del Nepal han localitzat i recuperat el cos d'una noia que seria la jove del Bages desapareguda a finals d'agost mentre feia una excursió amb el seu company a la ruta de l'Annapurna.

El cadàver rescatat aquest dilluns era en un gorg i s'ha pogut localitzar perquè el nivell de l'aigua a la zona ha baixat.

Així ho ha comunicat a l'ACN el cap de l'àrea de conservació d'Annapurna, Rabin Kadariya, que assegura que no tenen "cap dubte" que es tracta de la jove bagenca, de 31 anys. Ara s'està a l'espera de la identificació oficial.

El cos de l'home, que tenia 36 anys, va ser localitzat al riu pocs dies després que la parella desaparegués.

L'home de Berga (Berguedà) i la dona de Sant Feliu Sasserra (Bages) estaven de viatge al Nepal i van desaparèixer mentre feien una ruta de senderisme amb un grup a la zona de Pokhara.

Les autoritats locals van trobar al costat del riu Bhurungdi les pertinences de tots dos: les motxilles, els passaports i un dels mòbils que portava la parella.

A finals d'agost es van reduir els efectius de l'equip de recerca per la dificultat de l'operació a causa de l'abundant cabal del riu durant l'època del monsó.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut