Girona

Llargues cues per visitar Temps de Flors: 137 espais al casc antic de Girona

Aquest any, dos nous llocs, el fossat de l'absis de la catedral i el pont del Dimoni, s'incorporen a la llista de Temps de Flors

RedaccióActualitzat

De bon matí, centenars de persones omplien els carrers del centre de Girona amb la intenció de contemplar els dissenys que amb motiu de la 64a edició de Temps de Flors decoren tots els racons del casc antic.

L'amenaça de pluja no ha estat obstacle per fer la visita i, com ja és habitual, s'han format llargues cues. Alguns dels assistents a la mostra opinen que caldria descentralitzar la mostra i obrir el Temps de Flors més enllà del Barri Vell i el Mercadal.

 

 

A més dels visitants autòctons, cada vegada s'interessen més pel certamen turistes francesos i d'altres països d'Europa, Amèrica o Àsia.

137 espais florals

Els Banys Àrabs, l'espai de les Sarraïnes, les escales de la catedral i fins a un total de 137 espais. Per a aquesta edició, que acabarà el dia 19, s'han incorporat dos llocs més, el fossat de l'absis de la catedral i el pont del Dimoni.

 

 

Itineraris per a persones amb mobilitat reduïda

A més, hi ha dos itineraris pensats especialment per a les persones amb mobilitat reduïda. Un dels recorreguts està pensat per a persones que van en vehicles motoritzats, mentre que l'altre està dissenyat per a aquelles que van en cadira de rodes. Els dos circuits, així com també els espais que són accessibles, estan marcats en el plànol que s'ofereix a cada pati de la ciutat i també a l'Oficina de Turisme.

 

 

Per poder resistir les cues i les llargues esperes, també s'han adequat espais de descans a la zona del Campus del Barri Vell de la Universitat de Girona, a Can Colomer, a la Mina i a la Torrassa.

Anar al contingut