L'extravagant declaració de Rosa Peral en el judici del crim de la Guàrdia Urbana

Rosa Peral ha explicat al fiscal que va trigar 4 dies a saber que la seva parella havia mort i ha dit que no va sospitar, tot i que va veure l'acusat amb una destral amb sang la nit de l'assassinat

Actualitzat

L'acusada del crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral, ha assegurat aquest dimecres, durant l'interrogatori de la Fiscalia, que no sabia que la seva parella havia mort fins quatre dies després de l'assassinat.

Ha explicat també que els dies posteriors al crim de Pedro Rodríguez va utilitzar el mòbil de la víctima com si fos ell perquè l'hi va ordenar Albert López, tot i que ha assegurat que llavors no s'imaginava que fos per fingir que continuava viu.

Peral i López mantenen acusacions encreuades sobre l'assassinat de Pedro Rodríguez i tots dos asseguren que l'altre el va forçar a encobrir-lo, mentre que la Fiscalia sosté que van cometre el crim de mutu acord.

 

En un interrogatori que ha durat prop de cinc hores, l'acusada ha mantingut la seva coartada, segons la qual ella ni va veure ni va participar en el crim, sinó que es va limitar a obeir les ordres de l'Albert:

"El vaig veure saltant la tanca i venint cap a mi amb un tapaboques, uns guants, una motxilla i un pal sobresortint. Es va aixecar la samarreta i em va ensenyar la pistola. Em vaig quedar immobilitzada, tot i ser policia"

 

Ha afegit que es va refugiar al pis superior amb les seves filles i que va veure que l'Albert era al porxo "amb una destral i taques de sang a la cara", però en cap moment va pensar que podia haver assassinat el Pere.

 

Peral i López mantenen acusacions encreuades (ACN/Miquel Codolar)

 

Rosa Peral ha esquivat respondre preguntes directes del fiscal i ha intentat rebatre les nombroses proves que demostren que els dos acusats tenien una relació sentimental, mòbil del crim per matar la víctima, cosa que ella nega:

"El que he tingut amb l'Albert no ha estat una relació perquè no ha acceptat les meves filles en cap moment"

Entre les proves, un e-mail que ella va enviar a l'altre acusat, on li diu literalment: "Només tu m'has tingut i vull que em segueixis tenint."

ARXIVAT A:
Judicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut