Una obra de l'exposició Pop Air, del Balloon Museum
La mostra inclou obres de 15 artistes diferents (EFE/Alejandro García)

L'exposició d'art inflable "Pop Air" del Balloon Museum obre portes a Barcelona

L'exposició de Balloon Museum, dinàmica i interactiva, es pot veure fins al 15 de setembre al Palau Victòria Eugènia de Barcelona

Redacció/Agències

Escultures inflables i obres interactives amb l'aire com a element aglutinador. El Palau Victòria Eugènia de Barcelona s'omple des d'aquest dimecres 1 de maig i fins al 15 de setembre d'art inflable amb "Pop Air", popular entre altres coses perquè apareix en la tercera temporada de la sèrie "Emily in Paris".

És una exposició itinerant de Balloon Museum, que aplega 17 creacions on l'aire i els inflables són l'element distintiu. S'ha instal·lat a Barcelona després de fer escala a Roma, París, Milà, Madrid, Nàpols, Nova York, Londres i Atlanta, en què ha estat vista per més de 4 milions de persones, segons el museu.

Consisteix en un recorregut de grans instal·lacions que embolcalla els visitants amb formes inesperades i obres en moviment que pot tocar. Segons el Balloon Museum, pretén fa servir l'art com a eina de socialització.

Una obra de l
L'exposició ha obert portes aquest 1 de maig (EFE/Alejandro García)


Els 15 artistes que hi participen centren el seu treball en tots els aspectes de l'aire: de ser un element tangible de construcció i una escultura de formes monumentals a atmosferes suspeses.

Una obra de l
La mostra arriba a Barcelona després de fer escala en altres capitals (EFE/Alejandro García)

La quinzena d'artistes són: Karina Smigla-Bobinski (Polyheadra), Lindsay Glatz & Curious Form (Cloud Swing), Hyperstudio (Glowing Spiral), Plastique Fantastique (Tholos), Cyril Lancelin (Knot), Motorefisico (Never Ending Story), Pepper's Ghost (The Breath immersive experience), Jimmy Kuehnle (Bau(ncy) Haus), Pneuhaus & Bike Powered Events (Canopy), Rub Kandy (The GINJOS), Filthy Luker (The Goofs), Eness (Together Forever), Ultravioletto (Into the Rainbow), Quiet Ensemble (Soft Hurricane, A Quiet Storm) i Max Streicher (Silenus). 

ARXIVAT A:
Art
Anar al contingut