Barco diu que fa "misses desobedients" i que l'ha contractat la Fundació Can Cerdà

L'excapellà que fa misses il·legals a Barcelona: "La condició de mossèn és inesborrable"

En una entrevista en exclusiva amb TV3, Miquel Àngel Barco respon al comunicat de l'Arquebisbat de Barcelona, que demana als feligresos que no hi assisteixin

Mireia Prats i RieraActualitzat

El Vaticà el va suspendre del sacerdoci el 2017. Però ell continua vestint-se de mossèn i fa misses en una capella al carrer Bailén de Barcelona. És Miquel Àngel Barco, l'excapellà que fa dos anys es va querellar contra el cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, per presumpta falsificació documental.


Barco no accepta l'expulsió de l'Església

"La condició de mossèn te la dona un sagrament que és inesborrable, això l'Església ho reconeix. El que se m'ha retirat és l'exercici del ministeri. Oficialment. Amb lo qual jo estic en desacord."

El Vaticà el va expulsar perquè considera que va trencar el celibat. L'origen de l'acusació és una presumpta paternitat del capellà.

"A mi no m'ho han donat per escrit que estigui suspès, per això. Però a més, la "inobservancia del celibato", ja que parlen d'ella, doncs prescriu als 5 anys, i en fa 15! "


Per escoltar el seu testimoni en exclusiva, mira aquest vídeo:


Misses il·legals i desobedients

L'Arquebisbat de Barcelona ja va emetre fa uns dies un comunicat on alerta que aquest excapellà fa misses il·legals i recomana els feligresos que no hi vagin. Barco diu que fa "misses desobedients" i que les seguirà fent perquè l'ha contractat la Fundació Can Cerdà.

 

Comunicat de l'Arquebis... by Moderador Noticies Web

 

Per veure el seu testimoni en exclusiva, mira aquest vídeo:

ARXIVAT A:
Religió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut