L'institut Samuel Gili i Gaya de Lleida

L'exbibliotecari d'un institut de Lleida, acusat d'assetjament sexual a alumnes

La Fiscalia demana 3 anys de presó per a l'exbibliotecari, que hauria assetjat les menors a través de WhatsApp
Actualitzat
TEMA:
Menors

La Fiscalia demana 3 anys de presó per a l'exbibliotecari de l'institut Samuel Gili i Gaya de Lleida, acusat d'assetjar alumnes a través del telèfon mòbil. Ho hauria fet per mitjà de WhatsApp, en què compartia fotos eròtiques amb alumnes en un grup que es deia "Orgia".

El ministeri públic també demana que sigui condemnat a dos anys de llibertat vigilada. L'AMPA de l'institut demana una condemna de quatre anys de presó.

A l'acusat, de 41 anys, se li atribueixen dos delictes contra la llibertat sexual. Quatre alumnes, d'entre 15 i 16 anys, de l'institut Samuel Gili i Gaya van denunciar davant del jutge que el bibliotecari del centre els havia enviat fotografies eròtiques en les quals apareixia nu, amb comentaris de caràcter sexual i insinuacions. Entre els missatges que va enviar al grup, una fotografia del seu membre dient: "Que us sembla? Si penso amb vosaltres creix més".

Les estudiants van alertar d'aquesta situació la direcció del centre i l'AMPA, ja que l'home feia 12 anys que treballava al centre com a auxiliar administratiu, contractat per l'associació com a personal de reforç.

L'home va ser detingut el febrer de l'any passat a Lleida, després que la direcció del centre denunciés el cas als Mossos d'Esquadra una vegada les alumnes que van rebre les imatges van donar l'alerta.

Segons l'escrit de la Fiscalia, l'acusat va crear el grup de WhatsApp per intercanviar llibres però poc després en va canviar el nom pel d'"Orgia", amb una imatge sexual d'un noi i tres noies.

ARXIVAT A:
Menors
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut