Barcelona

Levy: "Des del PP seguirem negociant perquè creiem en un govern de coalició amb el PSOE i Ciutadans"

Per la dirigent popular, el seu partit està disposat a negociar-ho tot excepte la defensa de la sobirania nacional

RedaccióActualitzat

La vicesecretària d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, creu que Mariano Rajoy encara té la possibilitat de formar govern, malgrat que ahir va renunciar a optar a la investidura.

En declaracions al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, Levy han assegurat que el PP continuarà negociant i que té marge per tancar un acord amb el PSOE i Ciutadans.

"Em sembla que donaria molta més estabilitat política un acord conjunt entre aquestes tres formacions polítiques que no pas un govern sostingut per un tripartit o un pentapartit"

La dirigent popular ha afirmat que el Partit Popular està disposat a negociar-ho gairebé tot amb els seus possibles socis de govern, però no la defensa de la sobirania nacional.

Levy ha qualificat d'humiliació l'oferta del líder de Podem, Pablo Iglesias, al candidat socialista Pedro Sánchez per formar un govern de coalició.

"El que vam veure ahir és una imposició, una humiliació per part del senyor Pablo Iglesias en què ja directament assignava seients en un consell de ministres"

Andrea Levy ha desafiat el líder socialista, Pedro Sánchez, a decidir si vol arribar a un acord amb Podem i altres partits o amb el PP i Ciutadans.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut