Un partit de competició escolar al Baix Llobregat
Un partit de competició escolar al Baix Llobregat

L'esport escolar també s'atura pel coronavirus

La Secretaria General de l'Esport ordena suspendre durant almenys quinze dies els Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Actualitzat

Els efectes del coronavirus també han arribat a l'esport escolar. Igual que ha passat amb les competicions esportives federades, l'esport escolar també s'aturarà durant els propers dies com a mesura per prevenir la propagació de la Covid-19.

La Secretaria General de l'Esport ordena suspendre durant almenys quinze dies els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, dirigits als esportistes en edat escolar i que engloben des del cicle inicial fins al Batxillerat.

En els Jocs Esportius Escolars hi intervenen 45 consells esportius i cinc agrupacions territorials. Inclouen esports molt variats, com futbol, bàsquet, natació, patinatge, gimnàstica rítmica o curses d'orientació.

 

Un partit d'handbol escolar al Baix Llobregat
Un partit d'handbol escolar al Baix Llobregat

 

També se suspenen els programes Esport Blanc Escolar, d'esports d'hivern, i FITjove, de promoció de l'exercici físic per a adolescents com a estratègia de prevenció del consum de drogues.

Després de la recomanació de la Secretaria General de l'Esport, diversos consells escolars han comunicat la suspensió de les activitats fins al 27 de març. És el cas del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona o els Consells Esportius de les comarques gironines: 

 

 

 

 

 

 

           
          

ARXIVAT A:
Educació Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut