Laura Rosel, Felip Gordillo, Sergi Roca i Xesco Reverter, durant la conversa amb els usuaris del 324cat des d'Ucraïna
Laura Rosel, Felip Gordillo, Sergi Roca i Xesco Reverter, durant la conversa amb els usuaris del 324cat des d'Ucraïna

Les respostes dels enviats especials a Ucraïna a les preguntes dels usuaris del 324.cat

Recupera el live d'Instagram que han fet Xesco Reverter, Sergi Roca i Felip Gordillo, moderat per Laura Rosel

Actualitzat

Els enviats especials de TV3, Catalunya Ràdio i 324.cat a Ucraïna han conversat en directe amb els usuaris aquest dimecres al vespre a l'Instagram del 324.cat.

El directe l'ha conduït la directora d'"El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel, que aquest dijous i aquest divendres farà el programa en directe des de Kíiv, coincidint amb el primer aniversari de l'inici de la invasió russa.

Els usuaris han pogut fer en directe preguntes a Xesco Reverter (TV3), Sergi Roca (Catalunya Ràdio) i Felip Gordillo (324.cat), que fa una setmana que són a tocar del front de la guerra.

Felip Gordillo: "Hem estat amb gent que s'ha emocionat, que t'explica que els seus amics van morir pel bombardeig d'un edifici."

Sergi Roca: "Per primer cop des que som aquí, ara fa una setmana, hem notat la por dins la rutina. Gent que va al mercat, però va per feina i intenta evitar els periodistes, perquè diuen que hi ha el rumor que, si hi ha periodistes, és que serà un lloc que atacaran."

Xesco Reverter: "La nostra feina és venir aquí, escoltar què passa i posar el micro a la gent perquè pugui relatar les seves experiències i el patiment que hi està havent. La nostra funció és escoltar-ne un, escoltar-ne un altre, etc."

Durant una mica més de tres quarts d'hora, els periodistes han explicat com viu el dia a dia la ciutadania dels pobles que es troben a poca distància del front; com ha disminuït la població des de l'inici de la guerra; quines precaucions pren la gent davant de possibles impactes de projectils i com, malgrat tot, hi ha botigues i mercats oberts i una part de la rutina es manté.

Pots recuperar aquest live d'Instagram aquí:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat)

 

 

ARXIVAT A:
InstagramUcraïnaRússia
Anar al contingut