L'estació de Selva de Mar, a la línia 4 del metro de Barcelona (ACN/Jordi Bataller)
L'estació de Selva de Mar, a la línia 4 del metro de Barcelona (ACN/Jordi Bataller)

Les obres a l'L4 del metro deixen sense servei el tram entre La Pau i Selva de Mar

A partir d'aquest dissabte i fins al 22 d'agost, els trens no circularan per quatre parades de la part nord de la línia 4

Redacció/ACNActualitzat

Les obres de millora a la línia L4 del metro de Barcelona faran que, a partir d'aquest dissabte, no circulin trens entre les estacions de La Pau i Selva de Mar.

Les obres s'allargaran fins al 22 d'agost, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).


El servei a l'L4 funcionarà amb normalitat des de Selva de Mar fins a Trinitat Nova.

Les obres consisteixen en intervencions per millorar l'accessibilitat a l'estació de La Pau, la infraestructura de la via i també la instal·lació d'una agulla tipus bretelle que permetrà augmentar la capacitat del transport de la línia.

En total, s'hi invertiran 2,5 milions d'euros.

Les obres a l'L4 se sumen als treballs que ja s'estan fent aquest estiu a les línies L5 i L2 del metro i també als que es faran a l'L10 nord a partir del mes d'agost.
 


Un bus farà el recorregut del tram afectat

Durant el temps que durin les obres, la principal alternativa de mobilitat serà la connexió amb la línia L2 a La Pau i un servei d'autobús que farà parada a les estacions afectades: La Pau, Besòs, Besòs Mar, el Maresme-Fòrum i Selva de Mar.

Aquest servei d'autobús tindrà el mateix horari que el metro i una freqüència de pas d'uns 4 minuts en hores punta.

L'últim bus llançadora des de La Pau en direcció a Selva de Mar farà la sortida a les 23.35 de diumenge a dijous i a la 1.35 el divendres i vigília de festiu.

D'altra banda, també es poden fer servir la línia V31 d'autobús, les T4 i T5 del Trambesòs i les B20 i B25 dels autobusos de Tusgsal.

 

 

 

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicMetro
Anar al contingut