Imatge de la discoteca Global, situada a la Zona Hermètica de Sabadell
L'organització calcula que es perdran fins a 400 llocs de treball
Sabadell

Les discoteques de la Zona Hermètica de Sabadell s'hauran de traslladar

EL TSJC ha rebutjat la demanda dels operadors d'oci nocturn i no els indemnitzarà pel trasllat

RedaccióActualitzat

Les discoteques de la Zona Hermètica de Sabadell s'hauran de traslladar a partir del maig del 2016. Així ho ha determinat la sentència, que desestima la demanda d'un grup d'operadors d'oci nocturn contra el pla de l'ajuntament per treure les discoteques del seu lloc actual.

L'any 2011 es va aprovar un pla per portar aquesta zona d'oci fins al polígon industrial on s'ubica actualment, entre Sabadell i Badia del Vallès, arran de les protestes veïnals. La llicència preveia que aquests permisos expiressin al cap de 5 anys, és a dir, l'any que ve.

Els operadors van presentar una demanda, argumentant una actuació arbitrària que vulnerava la llibertat d'empresa, però el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebutjat tant aquests arguments com la possibilitat de rebre una indemnització pel seu trasllat.

Joaquim Boadas, secretari general de la patronal d'oci nocturn FECASARM, declara que és una sentència injusta, "una extinció en tota regla d'unes llicències i, per tant, d'uns drets empresarials", i ja ha avançat que presentaran un recurs de cassació.

Anar al contingut