Furgoneta cremada a Serinyà (Mossos d'Esquadra)

L'enxampen begut amb la furgoneta de la feina, trenca l'immobilitzador i crema el vehicle

Els fets van passar a Serinyà després d'un accident amb una altra furgoneta
Redacció Actualitzat
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 54 anys acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i danys. A més, l'han denunciat penalment per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Els fets van passar el 12 de setembre al terme municipal de Serinyà, a la comarca del Pla de l'Estany, després que els Mossos d'Esquadra rebessin un avís per un accident entre dues furgonetes a la carretera C-66, al punt quilomètric 50. En arribar al lloc, els agents van comprovar que hi havia pocs danys materials per la topada. El conductor que va causar el sinistre va donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 0,98 mg/l en aire expirat.

Li immobilitzen el cotxe... i trenca el parany

Tot seguit, els Mossos d'Esquadra van immobilitzar el vehicle en qüestió, que es dona el cas que pertanyia a l'empresa en la qual treballa el conductor. Els agents li van obrir diligències penals com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle amb una taxa penalment punible.

Una estona després, els agents van ser alertats que l'home havia trencat el parany que immobilitzava el vehicle, havia marxat amb la furgoneta i havia circulat fins al mig d'un camp. Un cop hi van arribar, els agents es van trobar la furgoneta cremant i en van poder localitzar el conductor, que es va abraonar sobre ells mentre els amenaçava. Davant d'això, el van detenir acusat d'un delicte contra els agents de l'autoritat. L'home, que no tenia antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial.

 

Furgoneta cremada (Mossos d'Esquadra)

 

ARXIVAT A:
Trànsit Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut