Competence Call Center, amb una plantilla de 2.300 treballadors, té la seu a la Torre Glòries (CCMA)

L'empresa que neteja fake news per Facebook a Barcelona vol acomiadar 334 treballadors

Competence Call Center va obrir oficina a Barcelona el 2018 i està especialitzada en el rastreig i l'eliminació de notícies falses i continguts inadequats a la xarxa
Redacció
TEMA:
Facebook

L'empresa Competence Call Center (CCC), subcontractada per Facebook a Barcelona, i que té la seu a la Torre Glòries, ha presentat aquesta setmana un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per acomiadar 334 treballadors, segons avança La Vanguardia.

CCC és el centre operatiu de Facebook a Barcelona i s'ha especialitzat a detectar i eliminar notícies falses i altres continguts inadequats que circulen en aquesta xarxa social. L'empresa té una plantilla de 2.300 persones i ja va presentar un expedient de regulació d'ocupació temporal ara fa uns mesos.

El departament d'Empresa i Treball ha rebut l'expedient de l'ERO.

Els motius que l'empresa al·lega per justificar la necessitat d'aplicar un ERO és una disminució important del volum de feina. Una reducció de plantilla que ja estan aplicant altres empreses tecnològiques a tot el món.

Facebook va obrir oficina a Barcelona a la Torre Glòries el maig del 2018 i va contractar, en un primer moment, mig miler de persones. Va llogar vuit plantes de la Torre Glòries, amb un espai total de 9.000 metres quadrats.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials Internet Facebook Notícies falses Drets laborals
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut