Abraçada entre tots dos actors a la catifa vermella

L'emotiu retrobament entre Macaulay Culkin i la mare de "Sol a casa", Catherine O'Hara

L'actor, que va saltar a la fama el 1990 amb el seu paper de Kevin McCallister, va compartir moments d'emoció amb l'actriu Catherine O'Hara, en rebre l'estrella al passeig de la fama
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

Macaulay Culkin, el protagonista de la pel·lícula "Sol a casa", ja té la seva estrella al Passeig de la Fama de Hollywood.

Culkin, que ara té 43 anys, va saltar a la fama el 1990 amb el seu paper de Kevin McCallister en una pel·lícula que va ser tot un èxit mundial i que va recaptar 285 milions de dòlars al cinema, però que, a més, s'ha convertit en un clàssic, especialment pels volts de Nadal.

Entre les persones que l'han acompanyat en la inauguració de la seva estrella hi havia l'actriu Catherine O'Hara, que donava vida a la seva mare a la pel·lícula i també a la seva seqüela. Una mare, per cert, que se'l deixava, primer a casa i després a Nova York.

Moments de complicitat entre els dos companys de repartiment (Reuters)

En l'acte, l'actriu ha ressaltat el talent actoral de Culkin i li ha atribuït l'èxit de la cinta dirigida per Chris Colombus: "'Sol a casa'' és i sempre serà una adorada sensació global... La raó per la qual famílies de tot el món no poden deixar passar un any sense veure-la i estimar-la és per Macaulay Culkin", ha dit O'Hara, que ha fet plorar el seu company d'elenc. "Macaulay, felicitats. Mereixes una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood. Gràcies per incloure'm a mi, la teva mare falsa que et va deixar, no només una vegada, sinó dues, en aquest moment tan feliç".

 

Nen prodigi

Culkin va protagonitzar, encara com a nen, dues pel·lícules més després de les dues de "Sol a casa": "La meva noia" i "El bon fill". Després, però, es va allunyar de la indústria del cinema, amb una joventut marcada per les drogues i els conflictes amb la policia, després de la separació dels seus pares.

Un cop superats tots aquests problemes, els últims anys Macaulay Culkin ha reprès la seva carrera com a actor. Entre d'altres, el 2021 va participar en la desena temporada de la sèrie "American Horror Story". El mes passat també va debutar com a model de Gucci en una desfilada al mateix Hollywood que ara l'ha homenatjat.

Culkin amb O'Hara al Passeig de la Fama de Hollywood (Reuters)
ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut