L'alcalde de Salou no vol una manifestació independentista al passeig pel turisme

Granados lamenta que Interior autoritzi la marxa i no respecti l'acord municipal d'evitar actes polítics en zones turístiques
Redacció Actualitzat
TEMA:
Procés català

Polèmica a Salou per una manifestació independentista que ha autoritzat el Departament d'Interior per a dissabte al passeig marítim. L'alcalde, un independent a les llistes del PDeCAT, creu que vulnera l'acord de no fer actes polítics en zones turístiques.

 

 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, lamenta que finalment la Generalitat hagi donat l'autorització perquè la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat de Cambrils, Salou i la Pineda faci una marxa demà a la tarda pel passeig Jaume I. Granados es remet a un acord municipal de fa tres anys en què es va decidir que els espais turístics del municipi no siguin escenari de cap acte polític.

"Nosaltres el que volem és que els turistes vinguin i gaudeixin dels nostres serveis, les nostres platges i tot això, no d'històries polítiques. Ells diran el que vulguin, ja ho sabem... Per això ho fan i per això s'han emparat en la Generalitat de Catalunya, que és l'única que té la competència per dir sí o no, passant per alt tots els suggeriments i les recomanacions fets per l'Ajuntament de Salou i per l'autonomia municipal, que no ho han tingut en compte."

"Hem fet moltes reunions i gestions per mirar de reconduir l'emplaçament d'aquesta manifestació. No per prohibir-la, com a dret fonamental que és i recollit en la Constitució Espanyola, però sí per donar-li un nou indret conforme a la proposta tècnica de la Policia Local", ha dit l'alcalde en un comunicat.

 

 

L'alcalde afirma que els agents econòmics i turístics de Salou també li han fet arribar la seva preocupació. L'Assemblea Nacional Catalana de Salou no ha volgut fer declaracions i afirma que és una manifestació pacífica en què es vol fer arribar als visitants la situació política que viu el país.

 

ARXIVAT A:
Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut