L'actriu sevillana ha quedat en llibertat provisional després del judici ràpid (David Arjona/EFE)

L'actriu María León, en llibertat provisional acusada de pegar a una policia

La sevillana va ser detinguda en una discussió de matinada amb agents locals

RedaccióActualitzat

L'actriu Maria León ha estat detinguda aquesta matinada a Sevilla acusada d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat. La policia local l'acusa d'haver donat un cop de puny i diverses coces a una agent del cos, en resistir-se a ser traslladada a comissaria.

L'actriu, de 38 anys, era aquests dies a la capital andalusa participant en un rodatge. Segons la versió policial, eren cap a les 5 de la matinada quan ella i uns amics es van encarar amb uns agents que estaven practicant una prova d'alcoholèmia a un ciclista. En demanar-los que s'identifiquessin, León els va dir que ella no portava el DNI.

Quan els agents van dir-li, llavors, que els havia d'acompanyar a comissaria dins el cotxe patrulla, ella va reaccionar violentament agredint una policia local, que --sempre segons la versió policial-- va necessitar assistència mèdica posterior.

L'actriu, sortint aquest dissabte del jutjat de guàrdia de Sevilla (David Arjona/EFE)

Va ser aleshores quan León va ser detinguda i portada a comissaria, on va passar a disposició judicial. El jutjat d'instrucció número 18 de Sevilla li ha donat aquest migdia llibertat provisional, i es manté la investigació per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Segons fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia, l'actriu sevillana s'ha acollit al dret a no declarar.

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut