Matthew Perry en una estrena cinematogràfica a Hollywood, l'any 2017
Matthew Perry en una estrena cinematogràfica a Hollywood, l'any 2017 (REUTERS/Mario Anzuoni)

L'actor Matthew Perry va morir per "efectes greus de la ketamina", segons l'autòpsia

Els serveis d'emergència van trobar l'actor inconscient al jacuzzi del seu domicili de Los Angeles

RedaccióActualitzat

Els "efectes greus de la ketamina" van provocar la mort de Matthew Perry, segons ha desvelat l'informe de l'autòpsia que se li va fer a l'actor nord-americà després de la seva mort, l'octubre passat.

L'autòpsia detalla que l'actor rebia teràpia amb infusió de ketamina per tractar "la depressió i l'ansietat". L'informe mèdic es refereix també a "un posterior ofegament". Els serveis d'emergència van trobar Perry inconscient al jacuzzi de casa seva a Los Angeles i no van poder fer res per reanimar-lo. La policia no va trobar signes de violència, però es va obrir una investigació.

Conegut internacionalment per interpretar el personatge de Chandler Bing de la sèrie "Friends", la mort de Perry als 54 anys va ser un cop dur per als seus companys de la sèrie, que van reconèixer en un comunicat que estaven "destrossats".

Segons l'informe que ha fet públic l'oficina forense de Los Angeles, a les mostres de sang post mortem de l'actor s'han trobat "alts nivells de ketamina". I afegeix que els principals efectes letals d'aquesta substància "serien tant la sobreestimulació cardiovascular com la depressió respiratòria".

Un any abans de la mort, l'actor va publicar el llibre titulat "Friends, lovers and the big terrible thing", on relatava com havia estat addicte durant dècades als analgèsics i a l'alcohol. Unes addiccions que, segons explicava al llibre, van estar a punt de provocar-li la mort en més d'una ocasió.

 

ARXIVAT A:
ObituariCinema
Anar al contingut