La Setmana del Llibre en Català se celebra fins al 29 de setembre a Barcelona (ACN/Laura Fíguls)

La Setmana del Llibre en Català demana perdó per una activitat infantil en castellà

L'organització assegura que s'ha sentit "sorpresa" per aquest fet i diu que garanteix que no es faran més activitats que no siguin en llengua catalana
Redacció Actualitzat
TEMA:
Català

L'organització de La Setmana del Llibre en Català ha demanat disculpes aquest dissabte davant les crítiques a la xarxa social X pel fet que una activitat infantil de lectura d'un conte es fes en castellà.

En un tuit, els responsables de La Setmana confirmen que han constatat els fets després d'"indagar-ho": "No havia de passar, no estava previst, i des de l'organització som els primers sorpresos", han escrit.

En aquest sentit, demanen disculpes "a tothom que, com nosaltres, s'hagi sentit sorprès i indignat per la situació".

"Garantim que a La Setmana NO es fa cap activitat que no sigui en llengua catalana", afegeixen.


Diversos usuaris de la xarxa X han mostrat la seva preocupació pel fet que en aquest espai de defensa de la llengua catalana s'hagi utilitzat el castellà.

La Setmana del Llibre en Català ha arrencat aquest divendres al passeig Lluís Companys de Barcelona, excepcionalment. La festa literària s'hi ha desplaçat aquest any per la celebració de la Copa Amèrica.

Hi ha gairebé 300 expositors previstos i un programa d'activitats inacabable, per a tots els gustos, amb la firma prevista de més de 150 autors.

 

 

ARXIVAT A:
Literatura Català
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut