Una dona fulleja un llibre al costat d'un infant durant la primera jornada de la Setmana del Llibre en Català
Una dona fulleja un llibre al costat d'un infant durant la primera jornada de la Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català canvia d'ubicació i de dates per la Copa Amèrica

Serà al passeig Lluís Companys durant les festes de la Mercè, i no al Moll de la Fusta, coincidint amb la Diada, com els últims 4 anys

RedaccióActualitzat

La Setmana del Llibre en Català mou les dates en què se celebra i també modifica la seva ubicació dels últims anys: es farà del 20 al 29 de setembre al passeig Lluís Companys de Barcelona.

El motiu dels dos canvis és la Copa Amèrica de Vela, que s'organitza a Barcelona i que impossibilitarà fer la Setmana al Moll de la Fusta a principis de setembre, com és habitual.

Per tant, la 42a edició d'aquesta festa del llibre no coincidirà amb l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, i per primera vegada es farà durant les Festes de la Mercè.

De tota manera, segons els organitzadors, els canvis seran "excepcionals" i en les pròximes edicions es vol tornar al Moll de la Fusta, on ja s'ha celebrat els últims 4 anys.


Un castell de focs fet amb llibres

La notícia s'ha fet pública aquest dilluns, i també s'ha aprofitat per presentar el cartell de l'edició d'aquest any, obra de l'il·lustrador Adrià Ferrer, conegut com El Marquès.

És un cartell que ja reflecteix els dos canvis d'aquest any: el protagonitzen l'Arc de Triomf, que presideix el passeig Lluís Companys, i un gran castell de focs artificials fet amb llibres, que remet al piromusical de la Mercè.

 

ARXIVAT A:
Literatura
Anar al contingut