La saviesa de la iaia Angeleta, la instagramer de 92 anys que ja té 38.000 seguidors

El seu net li va obrir un compte a Instagram on la dona comparteix el seu dia a dia i les seves reflexions

Núria BacarditActualitzat

Arribar a la vellesa amb vitalitat i el cap ben lúcid és un luxe, sobretot per als que tenen el privilegi de connectar amb les persones grans. Una d'elles és l'Angeleta Coromina Roca. Té 92 anys i mig, prou dècades per acumular molta saviesa.

El seu net Jordi, amb qui té una relació molt especial, va decidir que aquesta saviesa no es podia desaprofitar. Li va crear un compte d'Instagram l'abril passat i ara ja té més de 38.000 seguidors que gaudeixen de les vivències diàries de l'Angeleta.

Hi expliquen de tot i riuen molt, que amb els temps que corren, prou falta fa. I la podem veure reunint-se amb "els diputats" del poble. Són els seus amics, una mica més joves, estan a la vuitantena, amb qui es troba cada dia a la tarda per parlar de tot. N'hi diuen la reunió dels diputats. I és una delícia escoltar-los. Tot i que aquests dies estan una mica tristos per la guerra a Israel i Palestina. La Iaia Angeleta ja va viure la Guerra Civil i la postguerra, amb totes les penúries que va comportar.

També és tota una experiència pujar al cotxe amb la iaia. La iaia conduint. Ho fa cada dia i diu que s'hi sent molt segura. I ens explica el secret d'aquesta longevitat tan vital:

"És el moure't cada dia, haver de fer coses cada dia. Preparar el dinar a aquella canalleta (dos nets de 14 i 17 anys). També fer una migdiadeta havent dinat i tornar a sortir per trobar-te amb els amics".

Els seus seguidors a Instagram, disfruten de les vivències diàries de l'Angeleta (CCMA)

Si la voleu seguir, la trobareu a @iaiaangeleta. Un compte que l'ha donat a conèixer arreu, i això encara no ho acaba de pair.

ARXIVAT A:
Xarxes socials
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut