La reVolta, en directe per TV3

La 4a edició de la reVolta, que es disputarà dissabte 29 d'abril, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, farà un important salt de qualitat a nivell esportiu en la seva edició 2023. I es podrà seguir, a partir de les 12.00, en directe per TV3
Actualitzat

La cursa ciclista catalana, que es disputarà a Sant Cugat del Vallès per tercer any consecutiu el pròxim dissabte 29 d'abril, fa el salt al calendari internacional UCI en categoria 1.1, i amb ell millora el seu nivell de participació, exigència del recorregut i repercussió, ja que la cursa comptarà amb televisió en directe a través de TV3.

La reVolta dona un important pas endavant en la seva participació internacional, que encapçalaran dos equips UCI WorldTeams. Prendran també part de la 4a reVolta onze equips UCI Women's Continental Teams, entre els quals hi ha els equips catalans Massi-Tactic i Zaaf Cycling Team.

La cursa organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya afegeix duresa en el recorregut d'aquest 2023. La prova tindrà tres ports de muntanya en un recorregut de 126,9 quilòmetres que en total sumarà gairebé 2.000 metres de desnivell positiu. Amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès, estarà marcat pel pas pel Coll de Castellbisball (2a categoria) i els ports de primera categoria del Port d'Ullastrell i l'Alt de la Creu d'Aragall, aquest últim coronat a 29,5 quilòmetres de la línia de meta i que es preveu decisiu en la resolució de la cursa. A banda, es disputaran dos esprints intermedis, situats a Piera (km 63,1) i a Corbera de Llobregat (km 104,2).

La televisió pública catalana manté la seva aposta indiscutible per les competicions i protagonistes femenines de l'esport de casa nostra.

esport3.cat

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut