Tarragona

La platja del Miracle continuarà tancada al bany fins que no es traslladi el tauró a l'Aquàrium de Barcelona

Personal de l'Aquàrium de Barcelona s'ha desplaçat aquest matí a Tarragona per evacuar el tauró que des de fa tres setmanes s'acosta fins a la platja del Miracle. En aquesta zona, on continua prohibit el bany, s'ha muntat un dispositiu per traslladar-lo avui mateix cap a les instal·lacions de l'Aquàrium de Barcelona, on hi ha altres exemplars de la mateixa espècie.

Actualitzat

La platja del Miracle continuarà tancada al bany fins que es pugui capturar el tauró o els taurons que en les últimes setmanes s'han pogut veure molt a prop de la sorra.

Un equip de submarinistes del CRAM, el Centre de Recerca d'Animals Marins, continuen buscant l'animal per poder-lo traslladar fins a l'Aquàrium de Barcelona, que és qui se'n farà càrrec.

De moment, ja n'han identificat l'espècie. Es tracta d'un tauró gris i no és perillós, tot i que podria atacar si el toquen o molesten, segons han conclòs els biòlegs del CRAM després de fer-li fotos.

Platja parcialment tancada

Davant d'això, l'Ajuntament de Tarragona ha decidit tancar parcialment la platja al bany. Les autoritats han col·locat uns cordons entre la meitat de la platja i les roques perquè els banyistes no s'acostin a l'àrea on es desplaça l'animal i així continuarà, de forma preventiva, fins que el tauró no sigui traslladat a les instal·lacions de l'Aquàrium de Barcelona.

Anar al contingut