La nova atracció de Port Aventura Hysteria in Boothill ja funciona a ple rendiment

Ambientada en una casa abandonada de l'antic Oest, durant una sessió d'espiritisme, combina imatges reals i virtuals per fer passar por a través d'una experiència immersiva amb ulleres de realitat mixta

RedaccióActualitzat

Tecnologia d'última generació dedicada a fer passar por a qui s'hi atreveixi, aquesta és l'aposta de Port Aventura en la seva nova atracció, Hysteria in Boothill. Des de l'agost, unes 10.000 persones ja l'han pogut provar, però ara ja funciona a ple rendiment.

Ambientada en una casa abandonada de l'antic Oest dels Estats Units, a Penitence, s'espera que el nou reclam sigui un dels principals punts d'interès durant la campanya de Halloween que el parc temàtic arrenca aquest divendres.

Els visitants de Port Aventura que decideixin apuntar-se a la sessió d'espiritisme de la mèdium Madame Bladsky podran contactar amb els esperits de la família McGregor, que fa una dècada que han desaparegut, per esbrinar on són els seus cossos.

Els visitants de l'atracció Hysteria in Boothill utilitzaran les ulleres Meta Quest 3 per viure l'experiència immersiva (Port Aventura)

Gràcies a les ulleres de realitat mixta Meta Quest 3 que es facilitaran als participants, els esperits es podran sentir i veure, de forma virtual, gràcies a les darreres lents de Meta, que superposaran les imatges artificials del món sobrenatural amb la detallada decoració de la casa.

Poder experimentar de forma immersiva els sacrificis, malediccions, rituals obscurs i forces malignes que rodejaran la sessió tindrà un cost extra de set euros per persona, que s'haurà de sumar al preu de l'entrada al recinte.

La nova atracció 'Hysteria in Boothill' s'ambienta en una casa abandonada de l'antic oest dels Estats Units, a Penitence
La nova atracció Hysteria in Boothill s'ambienta en una casa abandonada de l'antic Oest dels Estats Units, a Penitence (Port Aventura)

La nova atracció està pensada per a "joves aventurers" a partir de 12 anys, que poden entrar en grups de fins a sis persones. Els infants de 12 a 14 anys només podran accedir-hi acompanyats d'una persona adulta.

 

Nou passatge del terror

Per la campanya de Halloween, que Port Aventura celebrarà del 21 de setembre al 10 de novembre, el parc temàtic estrena La Llegenda del Rei Caníbal, una nova versió del seu tradicional passatge del terror.

Una agència clandestina que s'especialitza a organitzar viatges a llocs perillosos portarà els visitants de Port Aventura al temple d'Angkor, on viu l'esperit de Rajakarn, un tirà caníbal.

Imatge promocional del passatge del terror de Port Aventura per aquest 2024
Imatge promocional del passatge del terror de Port Aventura per aquest 2024 (Port Aventura)

El corredor del terror reconverteix part de l'atracció habitual d'aigua, Angkor, reutilitzant i decorant els vials superiors i laterals de l'espai per tal d'ambientar els visitants en un món terrorífic protegit per un exèrcit de micos "salvatges i letals" que es dedicaran a fer passar por a qui hi passi.

Els participants hauran de superar diverses proves i ensurts fins a trobar la sortida del passatge del terror.

 

Anar al contingut