Catalunya al dia

La mítica discoteca Big Ben de Golmés reobrirà després de gairebé 10 anys tancada

Els abonaments per a les quatre primeres sessions surten a la venda aquest divendres

Enllaç a altres textos de l'autor

Estela Busoms González

Periodista de Catalunya Ràdio a la demarcació de Lleida

Després de gairebé una dècada tancada, la mítica discoteca Big Ben de Golmés, al Pla d'Urgell, ja ha engegat el rellotge del compte enrere per a la reobertura. Quan torni a obrir les portes, serà sobretot un espai per escoltar i ballar música de les dècades dels 80, 90 i principis dels 2000, i no hi haurà lloc per al reggaeton.

La Sala Plató es destinarà a la música de les últimes dècades; a la Sala Planetari es podran escoltar els èxits vuitanters; a la Sala House sonarà màquina i tecno, i finalment, la Sala Univers es dedicarà als èxits del pop espanyol.

Les obres per poder reobrir la discoteca estan força avançades (Estela Busoms)

Això no vol dir, però, que la Big Ben s'hagi quedat tecnològicament ancorada en el passat. S'ha reformat per incorporar pantalles amb imatges 3D i s'ha substituït tota la il·luminació per llums led que estalviaran un 30% d'energia. 

Als 7.000 metres quadrats de la discoteca s'hi ha invertit un milió d'euros per tenir-ho tot a punt de cara al 5 d'octubre, data de la reobertura. Segons explica Romina Andriol, representant del grup Búnker, els clients podran reviure el que van viure en un passat i gaudir el Big Ben "en tota la seva essència". 

"Després de 40 anys, els més fidels trobaran la làmpara en funcionament i tot l'interior serà un espectacle."

La nova Big Ben mantindrà l'icònic llum central (Facebook Big Ben)

Les entrades per assistir a l'esperada reobertura de la sala es posaran a la venda a partir d'aquest divendres a través de Ticketmaster a un preu de 39 euros per sessió o 156 euros per un abonament que inclourà les quatre primeres. Amb aquest abonament es podrà entrar el 5 d'octubre, el 9 de novembre, i el 5 i 7 de desembre.

Aquesta tardor la discoteca Big Ben torna a obrir portes, però no ho farà cada cap de setmana. La idea és fer entre 12 i 15 grans festes anuals. En una segona fase, a partir de l'any que ve, hi tornarà a haver actuacions en viu d'artistes convidats.

 

ARXIVAT A:
Oci nocturn
Anar al contingut