Barcelona

La manifestació dels treballadors de TMB afecta el trànsit al centre de Barcelona

A mesura que la manifestació es desplaça pels carrers del centre de la ciutat, el trànsit s'està desviant per carrers alternatius

Actualitzat

La manifestació dels treballadors de TMB ha afectat la circulació d'aquest dilluns a la tarda al centre de Barcelona. Les primeres afectacions s'han produït a l'avinguda Diagonal, a l'alçada de Passeig de Gràcia, quan hi ha arribat la mobilització. A la marxa hi participen al voltant d'un miler de persones, la majoria d'ells treballadors de TMB, però també s'hi han sumat alguns dels participants en la iniciativa Correscales contra la precarietat laboral.

Els manifestants han sortit de la confluència de Passeig de Gràcia i l'avinguda Diagonal cap a les cinc de la tarda i han recorregut l'avinguda fins al carrer Pau Claris, pel qual han baixat fins a la Via Laietana, de camí cap a la plaça Sant Jaume. Amb consignes com "Colau, escolta, el Metro està de lluita", "Treball digne i sous justos" i "Conveni o vaga", els treballadors han demanat millores laborals i en la contractació davant d'un conveni col·lectiu que negocien amb TMB des de setembre i que va vèncer l'1 de gener. A mesura que la manifestació es desplaça pel centre de Barcelona, el trànsit s'està desviant per carrers alternatius.

Les afectacions al trànsit del centre de Barcelona se sumen a les retencions que hi ha hagut a la Ronda de Dalt, a causa de diverses averies, i a un dia complicat en general, coincidint amb l'augment de trànsit provocat per la vaga de metro convocada per aquest dilluns.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut