Passatgers a l'andana de Sagrada Família de l'L2
Passatgers a l'andana de Sagrada Família de l'L2 (ACN/Maria Asmarat)

La línia 2 del metro recupera la normalitat, després del tall per obres

Durant dos mesos no hi ha hagut servei entre les estacions de Sagrada Família i Paral·lel per resoldre problemes estructurals de vibracions a les vies

RedaccióActualitzat

La línia lila del metro, l'L2, torna a funcionar. Un cop acabades les obres, des de les 5 del matí la línia està plenament operativa, abans de l'inici del curs escolar. Ha estat dos mesos amb el servei afectat.

Durant les obres d'aquest estiu, s'han substituït les fixacions de les vies per esmorteir les vibracions en aquest tram de 7 estacions. Els treballs s'han fet amb normalitat i s'ha complert amb el calendari previst, com ha remarcat la presidenta de TMB, Laia Bonet.

També s'ha aprofitat el tall per actualitzar els quadres de baixa tensió a les estacions.

L'actuació per millorar la qualitat del servei a la línia 2 del metro ha costat 5,6 milions d'euros, que s'han finançat amb fons europeus.

TMB ha compartit a les xarxes el vídeo de les proves que s'han fet en bona part del traçat ja renovat.

Bonet ha agraït la paciència als usuaris del metro que aquest estiu han hagut de modificar els seus trajectes no només a la línia 2, sinó també a altres línies afectades per obres com l'L5, l'L4 i l'L10 Nord.

Totes aquestes obres ja s'han acabat, llevat de les de la línia 5, que encara està tallada entre les estacions de Cornellà Centre i Collblanc. Està previst que torni a la normalitat l'1 de setembre.

 

Anar al contingut