Els liles han carregat el seu primer gamma extra de la temporada
Els liles han carregat el seu primer gamma extra de la temporada (ACN/Ariadna Escoda)
Tarragona

La Jove de Tarragona estrena manilles per Sant Magí

Els de la camisa lila carreguen el dos de nou amb folre i manilles, la seva primera construcció de gamma extra de la temporada

Núria Balaguer IbeasActualitzat

Puntuals, a les 12 del migdia, i amb 31 graus de temperatura, començava la diada de Sant Magí a la plaça de les Cols. Amb una mica menys de gent del que és habitual a les escales de la Catedral, al sol, i un carrer Major a l'ombra, ple a vessar.

La Jove de Tarragona ha obert plaça de la millor manera, amb un 3 de 9 amb folre impecable, preludi del gran repte de la diada: el 2 de 9 amb folre i manilles, que han alçat en segona ronda.

El castell ha pujat amb un lleuger tremolor i l'han pogut carregar, però a la sortida de l'enxaneta s'ha començat a bellugar més i s'ha acabat trencant pel pis de sisens. Estrenat el primer gamma extra de la temporada, a tercera ronda han descarregat el 4 de 9 amb folre.

Els Xiquets de Tarragona han sortit a buscar la tripleta màgica, començant amb un treballadíssim 3 de 9 amb folre. A segona ronda, més tranquils, han descarregat el primer 4 de 9 amb folre de la temporada, molt celebrat entre els matalassers.

Les celebracions han continuat després de la tercera ronda, on han completat la tripleta amb el 5 de 8.


Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau arribaven a Sant Magí amb l'objectiu de completar la clàssica de 8. Han començat la seva actuació amb un sòlid 3 de 8, seguit d'un 2 de 7 de postal.

A la tercera ronda han descarregat també sense problemes el 4 de 8, culminant l'actuació que volien amb una gran celebració a plaça.


Els Xiquets del Serrallo han arrencat amb un 4 de 7 amb l'agulla, seguit del 5 de 7, per encarar en tercera ronda l'objectiu del 2 de 7. Al crit de força i amunt!, han començat a pujar el castell a poc a poc. Després de l'esperada aleta, el castell ha començat a patir de valent, però la colla n'ha fet una defensa titànica i l'han acabat descarregant.

ARXIVAT A:
Castellers
Anar al contingut