Vehicles de la Guàrdia Civil davant l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (ACN)

La Guàrdia Civil escorcolla l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, governat pel PDeCAT

La Fiscalia investiga un presumpte frau en les subvencions, en unes actuacions que estan sota secret de sumari
Redacció Actualitzat
TEMA:
Guàrdia Civil

Actuació de la Guàrdia Civil en marxa a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. L'operatiu policial ha començat poc després de les 8 del matí amb diversos vehicles i furgonetes logotipades que envolten els edificis de l'ajuntament i el Consell Comarcal.

En l'origen de l'operació hi ha una querella presentada per la Fiscalia aquest dimarts contra quatre persones relacionades amb el consistori per presumpta prevaricació, malversació i frau en subvencions. Els agents busquen documentació relacionada amb aquests fets. L'escorcoll es fa sota la instrucció del Jutjat número 2 de la Seu d'Urgell.

La Guàrdia Civil ha impedit l'entrada de tots els treballadors de l'ajuntament, que està governat pel PDeCAT. Dins de l'edifici hi ha l'alcalde, Albert Batalla; el regidor d'Hisenda Pública, Jesús Fierro, i també el secretari municipal, un advocat, la interventora i dos informàtics. No hi ha cap detingut i tots ells hi són per voluntat pròpia. 
 

Agents de la Guàrdia Civil a la porta d'entrada de l'ajuntament

No s'ha fixat encara cap data perquè declarin les persones contra les quals es dirigeix la querella de la Fiscalia. El cas està sota secret del sumari.

L'actuació policial coincideix amb el fet que aquest dijous efectius de la Guàrdia Civil destinats a la Seu d'Urgell declaren al judici del procés al Tribunal Suprem.

ARXIVAT A:
Guàrdia Civil
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut