Diumenge, a les 23.50, a TV3

La febrada discotequera de finals dels 70, a "El celobert"

La música disco es va encomanar a tot un seguit de grups de rock que van passar de renegar de la música de ball a practicar-la sense manies ni massa memòria, per no perdre pistonada.

Actualitzat

A finals dels 70, els Bee Gees, la banda australiana formada pels germans Barry, Robin i Maurice Gibb, van copsar la força emergent de la música disco i van aconseguir un miracle: reinventar el seu so i passar de ser un grup en hores baixes a ser el conjunt més popular del planeta. Aquell èxit inesperat va desencadenar un fenomen ben curiós: una febrada discotequera que es va encomanar a tot un seguit de grups de rock que van passar de renegar de la música de ball a practicar-la sense manies ni massa memòria, per no perdre pistonada. El resultat és una col·lecció de hits que van fer moure els malucs sense tenir mala consciència.

En aquest programa, Lluís Gavaldà en parlarà a "El celobert" amb Jaume Pla, més conegut pel nom artístic Mazoni, que també serà l'encarregat de fer la versió d'una de les cançons més destacades que han sonat al programa, en aquest cas, "Miss You", de Rolling Stones. El tema integrarà la llista a la playlist del programa, juntament amb vuit cançons més.

Anar al contingut