La diada de Santa Tecla amb les quatre colles de Tarragona veu un gamma extra

La Jove dels Xiquets de Tarragona carrega un pilar de vuit amb folre i manilles en una jornada en què encara s'ha vist insegurs els Xiquets de Tarragona

Actualitzat

Com va passar aquest diumenge a la Mercè, el millor de la diada castellera de Santa Tecla ha arribat al final. Un pilar de vuit amb folre i manilles que ha carregat la colla Jove dels Xiquets de Tarragona. És l'únic castell de gamma extra de l'exhibició.

Els liles han renunciat a fer-ne més per alguna baixa per lesió. Ara, esperen tenir els recanvis a punt per al concurs. Han completat la "tripleta", és a dir, el tres i el quatre de nou amb folre i el cinc de vuit.

Els Xiquets de Tarragona continuen insegurs. Han començat amb un 5 de 8 que han desmuntat, després han optat per la prudència. Han descarregat la catedral (5 de 8), el 7 de 8 i el 4 de 8.

La colla castellera de Sant Pere i Sant Pau ha fet la clàssica de 8. És a dir, ha descarregat el 3 i el 4 de 8 i el 2 de 7. 

Els Xiquets del Serrallo han fet castells de set, però  tan treballats que han estat els més emocionants i més aplaudits a la plaça de la Font. Un 4 de 7 amb el pilar, un 5 de 7 i un 7 de 7.

Aquest dimarts serà un dia important per a les quatre colles tarragonines, amb la tradicional baixada de pilars. 

 

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut