Discurs a Tarragona per reclamar infraestructures

"La pròxima vegada que us trobeu atrapats en un tren de Rodalies que no funciona com cal, pregunteu-vos com és que, per cada cent incidències a Rodalies de Madrid, a Rodalies de Catalunya n'hi ha 144".

Així ha arrencat el discurs descentralitzat per la manifestació independentista a Tarragona. Ha anat a càrrec d'Eduard Gràcia, professor associat d'Economia Internacional a la Universitat de Barcelona, i aquí la reivindicació s'ha centrat en la "desinversió flagrant" de l'Estat en infraestructures i Rodalies.

Jordi Pesarrodona en l'acte descentralitzat a Tarragona (3Cat)

La queixa també ha estat pel "pas de trens carregats amb mercaderies perilloses han de passar entre la ciutat i la platja". Però han anat més enllà de Tarragona i han carregat, a més, contra els retards de l'estació de la Sagrera, a Barcelona, i els morts al pas a nivell de Montcada i Reixach, que no està soterrat.

"Sense un estat propi, continuarem pagant impostos de país nòrdic, però fent servir infraestructures tercermundistes. Aquest no és el país que volem", ha reblat el representant de l'ANC.

Anar al contingut